Friday, March 11, 2011

Tahukah anda, liverpool tidak bermain game untuk UCL malam semalam, besok, minggu depan dan juga season depan?


3 brother ni memang power main bola. Muka2 ni dah biasa turun naik majlis FIFA. Banyak kali dah dicalon untuk menang pemain terbaik, anatara 3 brother ni mesti salah sorang yang menang, orang lain tokse nak mimpi la nak rembat. Chelsea rilek je diorang g menganjing kat stamford bridge, Manchester United lagi la, rilek je diorang ayam sampai 3-0 mase final aritu. Sapa lagi yang diorang lom belasah ? Liverpool tokse cite la. Team Tnb Kelantan je diorang belum maen lagi.

Midfield mane yang boleh calen mereka bertiga ni. Tapi ramai tak tau, bahawa ada lagi seorang yang boleh menandingi mereka, ayuh mari kita memperkenal kan.

Adik Jack ~~

Nama: Adik Jack Wilshere
Umur 19 tahun
Hobi: Bermain layang layang
Pencapaian Akademik : 5A 2B 1C [PMR]
Pencapaian Sukan : Naib johan rumah sukan peringkat sekolah dalam acara lari berguni
Makanan kegemaran: Cekelat udang
Minuman kegemaran: Air koko
Pemain diminati: Azizul Kamaludin
Cita - Cita : Menjadi doktor perubatan
Moto : Ilmu pelita hidup
Adik jack ini terkejut bagaimana beliau boleh menjadi pemain terbaik dan menandingi 3 brother tersebut dalam perlawanan Arsenal 2-1 Barca di Stadium Emirates 



[tak mengapa mereka sume pakat serang penulis percutian selama 3 ari 2 malam, tak abes kat wall fb, kat blog pon boleh. seraye berkata  

"walaupun kami kalah, kami tetap dok kat no.6"


Apehal nyer ?
Support group untuk kawan-kawan Yenuwa yang tertekan!Hubungi 1-800-YENUWA untuk menghulurkan sumbangan

2 comments:

  1. haha vangang la ko ni,, ble mse jack amek pmr hahaahaaa

    ReplyDelete